Link Arhiva » Auto/Moto » Auto škole
Sortiraj po: Hits | Alphabetical
AUTO ŠKOLA
obuka novih vozača,dodatni časovi za osobe koje imaju vozačku dozvolu obuka na rate besplatna materijali savjeti za sve vozače,besplanto ljekarsko i polaganje testova novim vozačima
http://www.autoskola-l.com
Auto kola Volan - Prnjavor
Auto kola Volan - Prnjavor
http://www.as-volan.com/
Autoskola Testovi Za Voznju
Besplatni, online testovi B i PSP kategorije za polaganje vozackog ispita u auto skoli.
http://ltablice.com
Skola Voznje - spisak auto skola u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji...
Na sajtu skole voznje mozete da besplatno resavate saobracajne testove. Nacicete najveci spisak auto skola u Srbiji, Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Procitajte zanimljive clanke vezane za saobracaj i automobilizam.
http://www.skolavoznje.info
Vozači Srbije
Vozači Srbije omogućuje učenicima auto škola da se na zabavan, zanimljliv i jednostavan način pripreme za polaganje teorijskog vozačkog ispita. Na našem sajtu možete koristiti web aplikaciju za učenje i testiranje posebno prilagođenu svakom korisniku. Za svakog korisnika automatski se beleži rad i napredak kako kroz učenje tako i kroz proveru znanja. Učenje i proveru korisnik može da radi i preko naše aplikacije za android uređaje. Takođe svi potencijalni kandidati auto škola na našem sajtu mogu jednostavno doći do svih auto škola u Srbiji: do njihovih kontakt informacija, lokacije, cena, voznog parka i još mnogo toga.
http://www.vozacisrbije.com
 

eXTReMe Tracker