Link Arhiva » Ostalo » Ostalo
Sortiraj po: Hits | Alphabetical
igrice za decu
Igrice i igre za de─Źake i devoj─Źice. Igrajte besplatno najnovije igre razli─Źitih ┼żanrova kao ┼íto su akcione, igre strategije, puca─Źke i vo┼żnje!
http://igre-igrice.org
Motivacija+optimizam
┼áta je motivizam? Motivizam je pokret. Motivizam je akcija. Motivizam je pozitivnost. Motivizam je stremljenje. Motivizam je fokusiranost. MOTIVIZAM = MOTIVACIJA + OPTIMIZAM Da li ┼żelite da vas neko stalno podse─ça na to da ste jedini i jedinstveni, da mo┼żete da postignete sve ┼íto ┼żelite, da probleme mo┼żete da ostavite iza sebe? Onda posetite nas sajt Motivizam!
http://www.motivizam.com/
Sajt za upoznavanje
Zaljubi.com je srpski internet sajt, besplatna onlajn zajednica (online dating service) za internet dru┼żenje, razgovor, ljubavno dopisivanje, zabavu, bra─Źno upoznavanje, ostvarivanje prijateljstva izme─Ĺu ─Źlanova sajta i sli─Źno. Navedene mogu─çnosti ─Źlanova sajta se dobijaju kreiranjem li─Źnog profila posle registracije. Nakon kreiranja profila ─Źlanovi mogu po─Źeti sa razmenom poruka i komentara unutar sajta, kao i me─Ĺusobno ocenjivanje profila. Pored navedene osnovne funkcije, sajt ima i druge sadr┼żaje: kulinarski recepti, ku─çni ljubimci, razni zabavni i prakti─Źni kalkulatori, igrice, ljubavne mudrosti, izreke i pesme, i drugo. Kategorije sajta mogu se pregledati bez registracije, odnosno dostupne su svim posetiocima
http://www.zaljubi.com
Sam uradi
Prakti─Źni saveti profesionalaca i obi─Źnih ljudi, kako da sami re┼íite svakodnevne smicalice koje ┼żivot sobom nosi.
http://samuradi.com/
Tattoo & piercing studio "Kod zmaja", Novi Sad
Studio za tetoviranje i piercing "Kod zmaja", Novi Sad, Zmaj Jovina 25 17 godina iskustva,kvalitet,sterilnost,privatnost,unikatne tetova×e ,veliki izbor motiva,testirane boje i kvalitetna oprema,stru?ni saveti,ugodna atmosfera.
http://www.tattoo-kod-zmaja.com
 

eXTReMe Tracker